ukenru
cholovikam-zagrozhuye-do-15-rokiv-za-gratami-za-vikradennya-50-tis-dolariv-u-kriptovalyutchika

Чоловікам загрожує до 15 років за ґратами за викрадення 50 тис. доларів у криптовалютчика

 • 15616 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Зловмисникам, які викрали 50 тис. доларів у майнера криптовалюти, загрожує до 15 років за ґратами. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу прокуратури міста Києва.

Повідомляється, що злочин стався у березні минулого року у Подільському районі столиці: зловмисники, які виявилися рідними братами 1988 та 1984 р.н., викрали майнера криптовалюти з метою заволодіння його майном.

"Злочинці, дочекавшись потерпілого біля його будинку, схопили його, силоміць заштовхали до авто та вивезли за межі м. Києва. Погрожуючи вбивством, викрадачі наказали чоловіку віддати їм ключі від квартири та повідомити, де він зберігає грошові кошти. Щоб зберегти своє життя, потерпілий виконав вимоги викрадачів", - йдеться у повідомленні.

Після того, як зловмисникам вдалося заволодіти грошима потерпілого у сумі 50 тис. доларів, вони відвезли його до м. Бровари та відпустили.

Нападників було затримано та повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням у житло, спрямований на заволодіння майном у особливо великих розмірах).

Обвинувальний акт відносно двох зловмисників направлено до Подільського районного суду м. Києва. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Наразі обидва перебувають під вартою.

Нагадаємо, хакера судитимуть за розповсюдження вірусу, який "викачує" гроші з електронних гаманців. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП