ukenru
cholovika-u-mariupoli-vbila-kolishnya-spivmeshkanka

Чоловіка у Маріуполі вбила колишня співмешканка

 • 7460 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 15 грудня. УНН. Чоловік у Маріуполі прийшов до колишньої дівчини, щоб помиритися. Під час розмови зав'язався конфлікт, і жінка вбила чоловіка кухонним ножем. Про це УНН повідомили в ГУНП Донецької області.

49-річний потерпілий вирішив відновити стосунки з колишньою дівчиною під час спільного розпиття спиртних напоїв. Отримавши відмову, чоловік взяв ніж і поранив руку жінці. В помсту остання вихопила кухонну приналежність і завдала кілька ударів у відповідь. Саме вони поставили крапку не тільки у відносинах між парою, але і в житті залицяльника, повідомили у поліції.

Тіло чоловіка виявила його сусідка і викликала медиків, які, в свою чергу, зателефонували в поліцію. Першочергові оперативні заходи дозволили частково відновити картину того, що сталося, і зупинитися на двох основних версіях вбивства. Допитати основну підозрювану виявилося неможливим - вона втекла. Увечері 14 грудня вона була затримана в квартирі у нового співмешканця.

Зараз зловмисниця затримана в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Правоохоронці шукають головний речовий доказ - ніж, яким були нанесені смертельні поранення. Його підслідна викинула по дорозі в медустанову, куди звернулася за допомогою в обробці порізу руки.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, за що передбачено до 15 років позбавлення волі. Жінка вперше опиниться в залі суду.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП