ukenru
cholovika-u-kiyevi-pograbuvali-na-milyon-griven

Чоловіка у Києві пограбували на мільйон гривень

 • 13048 переглядiв

КИЇВ. 1 березня. УНН. Зловмисники під'їхали на автомобілі до приміщення фінансової установи на бульварі Дружби народів. Троє в масках вийшли із іномарки і, погрожуючи зброєю, відібрали у потерпілого рюкзак із грошима. За цим фактом розпочато кримінальне провадження, передає УНН з посиланням на прес-службу поліції Києва.

До працівників поліції звернувся чоловік, який розповів, що збирався відвезти гроші в банк для здійснення операції. Дорогою він встиг заїхати до пункту обміну грошей, де обміняв долари на гривні. Однак перед самим входом до банку до нього підбігли незнайомці. Пригрозивши предметом, схожим на пістолет, правопорушники вихопили у нього рюкзак із грішми та зникли з місця події автомобілем "Фольксваген".

Зазначається, що у потерпілого відібрали понад 1 млн грн.

Зібрані відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчі Печерського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

"На даний час поліція встановлює всі обставини розбійного нападу. Правоохоронці вивчають записи із камер відеоспостереження та проводять комплекс заходів, спрямованих на розшук підозрюваних осіб", - зазначив начальник Печерського управління поліції Андрій Дуброва.

Українські Національні Новини

Київ