ukenru
cholovika-areshtuvali-za-skoyenu-napidpitku-smertelnu-dtp-u-chernigovi

Чоловіка арештували за скоєну напідпитку смертельну ДТП у Чернігові

 • 10292 переглядiв

КИЇВ. 10 грудня. УНН. Новозаводський районний суд Чернігова у п'ятницю обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою водію, який спричинив дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої загинула жінка, передає УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Чернігівської області.

Як повідомляє прокуратура, встановлено, що 8 грудня місцевий житель, керуючи автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, неправильно оцінив дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого на нерегульованому пішохідному переході в районі будинку №110-а по просп. Перемоги у Чернігові здійснив наїзд на жінку.

Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень потерпіла загинула на місці події.

Водію 9 грудня повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює СУ ГУ НП в області, процесуальне керівництво – прокуратура області.

Тривають слідчі дії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП