ukenru
cholovik-trimav-vdoma-pid-dulom-rushnitsi-druzhinu-u-mariupoli

Чоловік тримав вдома під дулом рушниці дружину у Маріуполі

 • 8440 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 10 грудня. УНН. У Маріуполі в будинку чоловік тримав під дулом рушниці дружину. Про це кореспонденту УНН повідомили у Центральному відділі поліції Маріуполя.

Під загрозою застосування мисливської рушниці чоловік намагався вирішити черговий сімейний конфлікт. На місце події виїхало керівництво місцевої поліції. Після нетривалої бесіди заручниця була звільнена. Бешкетник притягається до адміністративної відповідальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотирьох розбійників заарештували в Харкові

Зловмисником виявився житель Приморського району, 1960 року народження, що закрився в будинку разом з дружиною і загрожував стріляниною. На місці події після нетривалих переговорів правоохоронцям вдалося переконати чоловіка скласти зброю і відкрити двері.

Встановлено, що конфлікти в цій родині - звичайна справа. Виникають вони в основному через небажання дружини знайти роботу. Однак на цей раз все зайшло надто далеко. Що стосується рушниці, то вона перебувала у господаря на законних підставах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Десятирічний хлопчик вистрілив у 16-річного юнака в Маріуполі

Відносно порушника складено протоколи за статтями 173 (2) «Насильство в сім'ї» та 191 «Порушення умов зберігання зброї» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Наразі рушницю конфісковано. Поліцейські будуть звертатися в компетентні служби з клопотанням про позбавлення власника права на його зберігання.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП