cholovik-rozbyvsia-na-smert-strybnuvshy-zi-sklianoho-mostu-u-tsentri-kyieva

Чоловік розбився на смерть, стрибнувши зі "скляного" мосту у центрі Києва

 • 20148 переглядiв

У Києві чоловік 1994 року народження стрибнув з пішохідного мосту через Володимирський узвіз і загинув на місці.

У Києві вранці 10 липня чоловік 1994 року народження, за повідомленнями перехожих, зістрибнув з пішохідно-велосипедного мосту через Володимирський узвіз, він помер на місці. Про це журналісту УНН повідомила помічник чергового чергової частини відділу моніторингу Печерського райвідділу поліції Катерина Шостак.

Деталі

"Сьогодні о 09:36 надійшло повідомлення на спецлінію "102" від перехожих громадян про те, що з мосту стрибнув чоловік. Чоловік помер на місці. Слідчо-оперативна група встановила чоловіка, 1994 року народження. Всі обставини події встановлюються", - повідомила Шостак.

Довідково

Пішохідно-велосипедний міст через Володимирський узвіз (також відомий як "скляний" міст) - металевий трипролітний балковий міст в центральній частині міста Києва, завдожки 216 метрів.  

Нагадаємо

У Запоріжжі чоловік напав на жінку в під'їзді багатоповерхівки, розпилив сльозогінний газ і намагався вкрасти її рюкзак, але втік, коли вона покликала на допомогу; пізніше він і його спільник були затримані, їм загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Павло Башинський

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    В Херсоні пролунали вибухи - ЗМІ

     • 28208 переглядiв