ukenru
cholovik-protaraniv-posolstvo-ssha-v-koreyi-schob-poprositi-pro-pritulok-zmi

Чоловік протаранив посольство США в Кореї, щоб попросити про притулок - ЗМІ

 • 9525 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Чоловік за кермом авто навмисне протаранив ворота посольства США в столиці Південної Кореї Сеулі в четвер. Про це пише видання ABC News з посиланням на слова місцевої поліції, передає УНН.

Південнокорейська поліція розповіла, що водій не був п'яним, але відмовилась надати деталі інциденту. Розслідування триває.

Південнокорейське інформаційне агентство Yonhap повідомило, що водій - 48-річний чоловік, який нібито розповів поліції, що в'їхав у ворота американського посольства, оскільки він має "історії, пов'язані з Північною Кореєю" і хоче "просити про притулок в Сполучених Штатах".

Повідомляється, що водій заявив, що він був державним службовцем. Жінка, яка перебувала на пасажирському сидінні машини, була доставлена до місцевої лікарні.

"Ми можемо підтвердити, що інцидент, пов'язаний з автотранспортом, стався біля передніх воріт Посольства цього вечора. Оскільки розслідування зараз триває, ми не маємо докладніших деталей, якими б могли поділитися на даний момент", - заявив представник Державного департаменту США.

Як повідомляв УНН, у США заявили, що готові застосувати всі засоби для захисту Японії і Південної Кореї.

Українські Національні Новини

Новини Світу