ukenru
cholovik-povidomiv-pro-zaminuvannya-politseyskogo-viddilku-abi-pereviriti-robotu-pravookhorontsiv

Чоловік повідомив про “замінування” поліцейського відділку, аби перевірити роботу правоохоронців

 • 7931 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. У день виборів, 31 березня, в Івано-Франківській області поліція отримала 25 повідомлень про порушення на виборах, жодних повідомлень про замінування виборчих дільниць не надходило, зокрема до правоохоронців звернувся чоловік із повідомленням, що ніби-то заміновано Надвірнянський відділ поліції. Як виявилось чоловік хотів перевірити роботу правоохоронних органів. Про це повідомив начальник ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області Володимир Голубош, передає УНН з посиланням на прес-службу відомства.

“31 березня поліція отримала 25 повідомлень про порушення. 11 порушень з 25-ти зафіксовано в Івано-Франківську, інші в Коломийському, Надвірнянському, Тисменицькому та інших районах області, серед яких — агітація, два повідомлення про підкуп виборців і розголошення таємниці голосування”, — повідомив Голубош.

За його словами, у день виборів повідомлень про замінування дільниці не було.

“Зокрема, було повідомлення про замінування Надвірнянського відділу поліції. „Мінер“ вирішив перевірити готовність та роботу поліцейських. Наразі чоловіка затримано та він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання”, — додав він.

Також зазначено, що масштабних порушень в області не було зафіксовано, найбільше порушення зафіксували на виборчій дільниці у с. Князівське Рожнятівського району, де зіпсували 690 бюлетенів позначкою “вибув”.

Як повідомляв УНН, найбільше повідомлень про порушення зафіксовано у Дніпропетровській області.

Нагадаємо, в день виборів до поліції надійшло 1927 заяв та повідомлень, пов’язаних з виборчим процесом, за 31 фактами розпочато кримінальні провадження.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП