ukenru
cholovik-pokusav-politseyskogo-namagayuchis-zvilniti-tovarisha

Чоловік покусав поліцейського, намагаючись звільнити товариша

 • 8708 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. Поліцейські в Києві затримали зловмисника, який, намагаючись звільнити товариша, покусав правоохоронця. Тепер йому загрожує 5 років позбавлення волі. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва, передає УНН.

"Інцидент стався у приміщенні Голосіївського управління поліції, куди працівники полку особливого призначення №2 доставили чоловіка, у якого виявили викрадений телефон. За словами старшого слідчого Голосіївського управління поліції Олега Самойлика, під час документального оформлення події до приміщення управління забіг невідомий, який почав вимагати відпустити товариша, нецензурно лаятися та погрожувати правоохоронцям", – зазначили в поліції.

Як додали у відомстві, зловмисник спробував звільнити товариша з поліції і спочатку схопився за зброю правоохоронця, а потім завдав тілесні ушкодження працівнику поліції, який його затримував.

"У результаті чоловік схопився руками за вогнепальну зброю одного з поліцейських. А відтак правоохоронці затримали правопорушника, однак він чинив опір та вкусив за руку патрульного", – цитує відомство слова слідчого Олега Самойлика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власниця квартири під час обшуку покусала прокурора

Як повідомили у відділі комунікації, зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 26-річний киянин, раніше судимий за хуліганство.

Слідчий відділ Голосіївського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України. Правопорушнику оголошено про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне зловмиснику загрожує до п’яти років ув’язнення.

Нагадаємо, у київському метро поліцейські побили жінок. Через це призначили службове розслідування.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП