ukenru
cholovik-namagavsya-zavezti-z-polschi-ponad-pivmilyona-yevro

Чоловік намагався незаконо завезти з Польщі понад півмільйона євро

 • 18693 переглядiв

КИЇВ. 8 березня. УНН. На кордоні із Польщею прикордонники виявили чоловіка на автомобілі Mercedes , який намагався незаконно ввезти в Україну 500 тисяч євро та 240 тисяч доларів. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Державної прикордонної служби.

"Під час прикордонно-митного контролю автомобіля марки Mercedes у міжнародному автомобільному пункті пропуску "Угринів", охоронці кордону помітили знервовану поведінку водія та прийняли рішення щодо поглибленого огляду авто", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що спільний огляд вразив результатами. Правоохоронці виявили серед особистих речей водія та у ніші під переднім сидінням пасажира незадекларовану готівку в розмірі близько 240 тисяч доларів США та 500 тисяч євро. Гроші були розфасовані у герметичні поліетиленові пакети.

Стосовно водія правоохоронці склали протокол про порушення митних правил, гроші вилучили та передали співробітникам митниці.

Нагадаємо, у Полтавській області правоохоронці блокували масштабну контрабанду продукції відомих торгових марок в Україну, та вилучили в організаторів товари і готівку на понад 100 мільйонів гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП