ukenru
cholovik-kilka-rokiv-khovav-vibukhivku-ta-boyepripasi

Чоловік кілька років ховав вибухівку та боєприпаси

 • 7592 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Житель Фастова Київської області зберігав в гаражі тротилові шашки, гранати та майже двісті патронів. Чоловік пояснив, що вибухівку та боєприпаси він знайшов у лісопосадці кілька років тому. Про це повідомляє УНН з посиланням на обласне управління поліції.

"Небезпечну знахідку виявили працівники відділення поліції на станції Фастів. Містянин, який проживав неподалік залізничного вокзалу, зберігав у гаражі тротилові шашки, гранати та майже двісті патронів", – йдеться в повідомленні.

Поліцейські прийшли до 60-річного чоловіка з санкцією на обшук. Під час слідчих дій у гаражі працівники поліції спільно з фахівцями-вибухотехніками знайшли шість тротилових шашок вагою майже 1,5 кг, гранату Ф-1 та 3 гранати РГД, 200 набоїв калібром 7,62 мм до автомата Калашникова та кулемету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Львівщині чоловік намагався переслати поштою протипіхотну міну

"Вилучені речові докази, оформлені належним чином, будуть направлені на проведення відповідної експертизи. Господар пояснив, що вибухівку та боєприпаси він знайшов у лісопосадці кілька років тому. А злочинних намірів щодо їхнього використання він не мав", – прокоментували в поліції.

За фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами триває досудове розслідування. Вирішується питання про обрання фастівчанину запобіжного заходу та оголошення йому підозри.

Нагадаємо, у Львівській області у священика Російської істинно-православної церкви знайшли арсенал зброї.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП