ukenru
chislo-zagiblikh-v-khodi-boyiv-pid-tripoli-zroslo-do-121-zmi

Число загиблих в ході боїв під Тріполі зросло до 121 - ЗМІ

 • 10809 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. Щонайменше 121 людина загинула і 561 отримали поранення в результаті бойових дій біля Тріполі. Про це повідомляє в неділю AFP з посиланням на Всесвітню організацію охорони здоров'я, передає УНН.

Зазначимо, раніше у ООН повідомляли про 56 загиблих.

У 2011 році в ході громадянської війни лідер лівійської революції Муаммар Каддафі був убитий повстанцями, що призвело до руйнівних наслідків для країни як в політичному, так і економічному плані. В даний час в Лівії діють два уряди: визнаний міжнародним співтовариством Уряд національної згоди прем'єра Фаїза Сараджа в Тріполі і тимчасовий кабінет міністрів Абдалли Абдуррахмана ат-Тані, який діє на сході країни спільно з обраним парламентом і підтримуваний Лівійської національної армією фельдмаршала Халіфи Хафтара.

Зазначимо, що вчора, 13 квітня, Саудівська Аравія пропонувала фінансову підтримку Хафтару в захопленні лівійської столиці.

Нагадаємо, 4 квітня Хафтар оголосив про початок наступу на Тріполі. Сарадж віддав наказ усім підконтрольним йому військовим підрозділам бути готовими до оборони.

Українські Національні Новини

Новини Світу