ukenru
chinovnitsyu-suditimut-za-sluzhbovu-nedbalist-yaka-obiyshlasya-u-mayzhe-265-tis-grn

Чиновницю судитимуть за службову недбалість, яка обійшлася у майже 265 тис. грн

 • 21163 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. До суду скерували обвинувальний акт проти начальника відділу освіти Лиманської міської ради за службову недбалість, внаслідок якої бюджет втратив майже 265 тис. грн. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Донецької області.

"...До Краснолиманського міського суду спрямовано обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) КК України стосовно начальника відділу освіти Лиманської міської ради", - йдеться в повідомленні.

За даними слідства, у грудні 2017 року 53-річна начальник відділу, будучи службовою особою, не здійснила технічний нагляд і контроль за ходом, якістю, вартістю та обсягами робіт під час реконструкції системи теплопостачання навчального закладу с. Дробишеве.

"Внаслідок вказаної недбалості на розрахунковий рахунок підрядної організації необґрунтовано сплачено з місцевого бюджету майже 265 тис. грн, чим заподіяно істотну шкоду правонаступнику відділу освіти – управлінню освіти, молоді та спорту Лиманської міської ради", - зазначили у відомстві.

Наразі досудове розслідування завершено.

Нагадаємо, колишньому голові Держслужби у справах ветеранів повідомили про підозру за фактом службової недбалості.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП