ukenru
chinniy-chempion-ukrayini-donbas-zaznav-drugoyi-pidryad-porazki-v-ukhl

Чинний чемпіон України "Донбас" зазнав другої підряд поразки в УХЛ

 • 7616 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. П'ятий тур чемпіонату України на арені "Айсберг" у Кременчуці закрили діючі віце-чемпіон і чемпіон України "Кременчук" і "Донбас", повідомляє УНН з посиланням на сайт УХЛ.

Емоції в матчі загострилися з перших же секунд першого періоду, коли кілька разів бійки сталися то біля воріт Микити Гордюшина, то біля воріт Богдана Дяченка. Однак честь першим відкрити рахунок в матчі випала Владиславу Бєльському, який в більшості прошив голкіпера донеччан.

Але ще до першої перерви донецький клуб зміг зрівняти цифри на табло - Віталій Лялька підтвердив статус самого корисного гравця минулого плей-оф і відзначився у воротах Гордюшина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хокеїсти "Дніпра" здобули п'яту перемогу на старті сезону УХЛ

Відразу зі старту другої двадцятихвилинки Віталій Кірющенков вивів свою команду вперед, але вже через дві хвилини в ворота Дьяченка залетіла у відповідь шайба. До того ж, до кінця періоду "Кременчук" зміг збільшити розрив між командами до двох шайб - ще двічі у воротах голкіпера донеччан відзначилися Ілля Гончаров і Олексій Зайцев.

У заключному відрізку зустрічі донецька команда всіма силами намагалася відіграти пропущені шайби і вийти вперед, але надійна гра Микити Гордюшина не дозволила донеччанам знову відзначитися в його воротах. І тільки під завісу поєдинку одну шайбу зміг відквитати екс-капітан "Кременчука" Севастян Карпенко, встановивши остаточний рахунок 4:3 на користь господарів.

Зазначимо, що кременчужани посіли друге місце в турнірній таблиці, а "Донбас" закріпився на третій сходинці.

Українські Національні Новини

Спорт