chim-krascha-promokampaniya-tim-bilshe-shansiv-kinokritik-pro-peremogu-strichki-navalniy-na-oskari

Чим краща промокампанія, тим більше шансів: кінокритик про перемогу стрічки "Навальний" на "Оскарі"

 • 1212368 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Серед голівудського естебліштенту немає чіткого розуміння, хто такий Навальний. В очах світу він “мученик”, що постраждав від путінського режиму. Крім того, в голлівудських колах є лоббі, що просуває лояльність спільноти до російських лібералів. Про це в коментарі УНН розповів кінокритик Кирило Пищиков.

Цитата

"Головна причина в тому, що в оскарівській гонці важливим фактором для перемоги є промо кампанії. Чим краща промокампанія, тим більше шансів, що члени кіноакадемії його подивляться. У "Навального" була серйозна промокампанія, до якої підключали навіть зірок першої величини типу Г'ю Джекмана. Це говорить про те, що в Голлівуді є потужне лоббі, яке зацікавлене в тому, щоб показувати в позитивному ключі російську опозицію", – розповів Пищиков.

Есперт впевнений, що в голівудському естеблішменті немає чіткого розуміння ситуації. А саме те, що боротьба Навального та його команди не принесла жодних результатів та не зупинила війну. Так само немає розуміння минулого Навального. Зокрема, те що стосується його висловлювань про Крим та в цілому про Україну.

"У результаті маємо картинку, що Навальний "мучєнік", що постраждав від режиму. І, до речі, знов запускається наратив про саме путінський режим, а не рф як країна, винен у численних військових злочинах та терорі українців", – додав Пищиков.

Нагадаємо

Сьогодні відбулася 95-та церемонія оголошення переможців кінопремії "Оскар".

Переможцем в номінації Найкращий повнометражний документальний фільм стала стрічка “Навальний”.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Парламент Туніса зібрався на перше засідання з 2021 року

     • 544060 переглядiв

    Ексголову правління ДПЗКУ Вовчука екстрадували з Литви

     • 885072 переглядiв

    Циклон Freddy вбив 70 людей у Малаві та Мозамбіку

     • 735808 переглядiв