ukenru
chi-bude-teplo-v-oselyakh-meshkantsiv-obukhova-u-kiyivskomu-kpk-rozpovili-pro-situatsiyu

Чи буде тепло в оселях мешканців Обухова? У "Київському КПК" розповіли про ситуацію

 • 204363 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. Попри арешт активів Київського картонно-паперового комбінату та його корпоративних прав, комбінат продовжить виконувати свою соціальну функцію та підтримувати жителів Обухова і діяльність підприємств. Про це повідомила пресслужба ККПК, передає УНН.

Цитата

“За рішенням комбінату, ПрАТ “Енергія”, яке належить ККПК, продовжить забезпечувати теплом та гарячою водою жителів Обухова, підприємства Трипільського промвузла та госпрозрахункові установи міста під час опалювального сезону”, - повідомили у компанії.

У комбінаті наголосили - ПрАТ “Енергія” з 1981 року займається транспортуванням і постачанням теплової енергії у вигляді пари та гарячої води для технологічних потреб, потреб опалення і гарячого водопостачання підприємств Трипільського промвузла, багатоповерхових житлових будинків та госпрозрахункових установ міста Обухів під час опалювального сезону.

“Наразі кількість наших споживачів становить майже 21 тисячу, а це – орієнтовно 80% споживачів міста Обухова, яким надаються послуги із постачання теплової енергії та гарячої води”, - заявили в пресслужбі ККПК.

Нагадаємо

Протягом вже 20 років власником Київського КПК є австрійська компанія Pulp Mill Holding (100% акцій). За час, поки Pulp Mill Holding володіє ПрАТ «Київський КПК», компанія інвестувала в комбінат понад 360 млн євро, скеровуючи всі зароблені кошти на розвиток комбінату.

Станом на сьогодні, ККПК отримав від Європейського Банку Реконструкції та розвитку черговий інвестиційний транш в розмірі 25 млн євро, а компанія Pulp Mill Holding виступила гарантом по кредитним зобов’язанням ПрАТ “Київський КПК”.
В той же час заборгованість ПрАТ “Київський КПК” перед материнською компанією на сьогодні становить близько 16 млн євро.

Українські Національні Новини

Суспільство