chetvero-zagiblikh-ta-dvoye-poranenikh-vnaslidok-strilyanini-u-filadelfiyi

Четверо загиблих та двоє поранених внаслідок стрілянини у Філадельфії

 • 518771 переглядiв

КИЇВ.4 липня. УНН. Озброєний чоловік у бронежилеті відкрив стрілянину у кількох кварталах на південному заході Філадельфії. В результаті загинуло четверо людей і двоє дітей 2 і 13 років отримали поранення, їх стан стабільний, повідомляє Reuters, пише УНН.

Деталі

Після стрілянини, що сталася уздовж кількох кварталів на південному заході Філадельфії, поліція взяла під варту двох осіб. Перший - підозрюваний 40-річний чоловік, який вважається і розпочав стрілянину, не мав жодного стосунку до жертв, заявили у поліції. У нього вилучили бронежилет, гвинтівку типу AR, пістолет, кілька магазинів у бронежилеті і поліцейський сканер.

Невідомо, чи друга людина, яку взяли під варту, пов'язана зі стрільцем, але поліція вважає, що вона відкрила вогонь у відповідь по нападнику.

Троє із чотирьох убитих були віком від 20 до 59 років. Вік четвертого поки не називають. Двом пораненим дітям 2 і 13 років. Наразі їх стан стабільний. Крім того, під час стрілянини було пошкоджено кілька автомобілів, бо поліцейські бігли за підозрюваним, поки він стріляв. На місці події поліція виявила близько 50 стріляних гільз.

Причину стрілянини у поліції поки визначають.

"Ми обстежуємо територію, щоб отримати якомога більше інформації, ідентифікувати свідків, визначити, де розташовані камери, і робимо все можливе, щоб з’ясувати чому це сталося", - заявили у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США невідомий відкрив стрілянину на святі в Балтиморі: є поранені та загиблі

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі