chervona-zona-moz-oprilyudnilo-spisok-iz-50-krayin-zi-znachnim-poshirennyam-covid-19

"Червона" зона: МОЗ оприлюднило список із 50 країн зі значним поширенням COVID-19

 • 140768 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. Міністерство охорони здоров’я України оприлюднило список країн зі значним поширенням коронавірусної хвороби COVID-19. У списку 50 країн у "червоній" зоні, передає УНН із посиланням на повідомлення пресслужби ДПСУ.

"Міністерство охорони здоров’я України оприлюднило список країн, які за показниками захворюваності на COVID-19 віднесено до "червоної" та "зеленої" зон. Згідно з рішенням уряду України, державами із значним поширенням COVID-19 вважаються держави, в яких кількість активних випадків захворювання на COVID-19 становить більше ніж 40 осіб на 100 тис. населення", - повідомили у ДПСУ.

Відповідно до оприлюдненого списку, до "червоної" зони потрапили, зокрема, Велика Британія, Швеція, Вірменія, США, Бельгія, Білорусь, Нідерланди, Росія, ОАЄ, Іспанія, Молдова, Франція, Канада та Італія.

У ДПСУ нагадали, що постановою Кабінету Міністрів України від 12 червня передбачено, що перетин державного кордону особою, яка прибула з держави із значним поширенням COVID-19, є підставою для обсервації цієї особи.

Як повідомлялося в УНН, раніше міністр охорони здоров’я Максим Степанов повідомив, що громадяни, які прибудуть в Україну після відновлення міжнародного авіасполучення, будуть проходити або непроходити обсервацію чи самоізоляцію, в залежності від країни, з якої прибули.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Справа Стерненка: під стінами суду знову сталися сутички

     • 16281 переглядiв

    Завершився допит Порошенка у справі Януковича

     • 19173 переглядiв

    Уряд планує запровадити накопичувальну пенсію з 2021 року

     • 20484 переглядiв