ukenru
chernigivskogo-politseyskogo-zapidozrili-u-spriyanni-otrimannyu-khabara-starshim-kolegoyu

Чернігівського поліцейського запідозрили у сприянні отриманню хабара старшим колегою

 • 5881 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. Керівнику одного із територіальних відділень поліції на Чернігівщині повідомлено про підозру в пособництві у одержанні неправомірної вигоди керівником структурного підрозділу Головного управління Національної поліції в області. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Чернігівської області.

"Слідчим відділом прокуратури Чернігівської області повідомлено про підозру начальнику одного із територіальних відділень поліції, який упродовж березня-травня поточного року умисно сприяв незаконним діям керівника структурного підрозділу Головного управління Національної поліції в області, направленим на одержання неправомірної вигоди (40 куб. м деревини) від керівника одного з агролісогосподарських спеціалізованих підприємств за вирішення питання щодо повернення транспортних засобів, вилучених під час перевірки", - йдеться у повідомленні.

Дії працівника поліції кваліфіковано за ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (пособництво до вчинення закінченого замаху на одержання службовою особою неправомірної вигоди, поєднаної з вимаганням), додали у прокуратурі.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади. Слідство триває.

Нагадаємо, поліцейський вимагав 5 тис. доларів з дніпровських бізнесменів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП