ukenru
cherkaski-mavpi-minimalno-peremogli-chempiona-ukrayini-z-basketbolu

"Черкаські Мавпи" мінімально перемогли чемпіона України з баскетболу

 • 7246 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. Баскетболісти "Черкаських Мавп" здобули домашню перемогу над київським "Будівельником" в поєдинку регулярного чемпіонату Суперліги Парі-Матч, інформує УНН з посиланням на прес-службу столичного колективу.

Команди йшли на рівних протягом усієї гри, цього разу приділивши особливо багато уваги позиційному захисту. "Будівельнику" вдалося заробити перевагу під щитами за рахунок того, що у "Мавп" не було габаритного центрового, а Михайло Анісімов гарно впорався зі своїм завданням.

Команди грали жорстко, й у кінцівці "Будівельник" залишився без Генрі Дугата та Віталія Зотова. Та навіть попри відсутність двох плеймейкерів команда зуміла зрівняти рахунок за двадцять секунд до кінця зустрічі - данком після вкидання відзначився Анісімов.

Це міг бути ще один героїчний камбек "Будівельника" у Черкасах, але "Мавпи" мали право на відповідь, і скористалися фолом, який заробили "будівельники". Олександр Кольченко забив один з двох, а у "Будівельника" залишилось замало часу - атака вийшла надто сумбурною. Як наслідок - 78:77 на користь черкасців.

У переможців відзначимо гру Девіса – 26 очок і 7 підбирань, Липовцева - 15 і Кольченка - 12. За "Будівельник" 21+8 пд набрав Анісімов, 16 додав Крутоус.

У турнірній таблиці кияни зберігають друге місце, але "Мавпи" наблизились впритул – 15:7 перемоги/поразки у "будівелів" і 14:8 у "Мавп".

Додамо також, наступну гру "Будівельник" проведе на домашньому паркеті. 15 лютого "жовто-сині" зіграють із "Миколаєвом".

Нагадаємо, "Хімік" вирвав перемогу у чинного чемпіона України "Будівельника".

Українські Національні Новини

Спорт