ukenru
chergoviy-pidpal-stanichno-luganska-rda-kazhe-pro-novu-pozhezhu-z-detonatsiyeyu-boyepripasiv

Черговий підпал: Станично-Луганська РДА каже про нову пожежу з детонацією боєприпасів

 • 11458 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Черговий підпал між населеними пунктами Нижньотепле та Артема у Станично-Луганському районі на Луганщині спровокував нову пожежу, через яку детонують нерозірвані боєприпаси. Про це повідомили у Станично-Луганській РДА у Facebook, передає УНН.

“Раптово” запалало навіть там, де не було пожеж у 2014 -15 роках після масштабних обстрілів з граду. Черговий підпал між населеними пунктами Нижньотепле та Артема. Верховий вогонь підступає впритул до електропідстанцій. Рятувальники стримують пожежу. Від пожежі детонують нерозірвані боєприпаси", - йдеться у повідомленні.

За даними ж ДСНС, станом на 12 годину 5 жовтня з 9 основних осередків пожеж лісових масивів, очерету та сухої рослинності 7 осередків ліквідовані, 1 осередок - поблизу села Вільхове Станично-Луганського району на площі 2 тис. га - локалізований, вживаються заходи щодо локалізації осередку пожежі лісового масиву в районі села Смолянинове, "ситуація контрольована".

Нагадаємо, 30 вересня вздовж лінії розмежування на Луганщині виникло 6 масштабних осередків лісових пожеж, згодом їх стало більше. Наразі, за даними поліції, відомо про 11 загиблих та 19 постраждалих внаслідок стихії. В ООС причиною назвали ворожі збройні провокації із застосуванням трасуючих куль. Відкрито 11 проваджень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП