ukenru
chergove-zasidannya-sudu-znovu-prokhodit-bez-balukha

Чергове засідання суду знову проходить без Балуха

 • 7776 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. У Верховному суді окупованого Криму проходить чергове засідання щодо апеляційної скарги українського активіста Володимира Балуха - його знову не доставили в будівлю суду, від відеозв'язку він відмовився. Про це повідомляє "Кримська солідарність" в Facebook, передає УНН.

"Суд постановив продовжити розгляд справи без присутності Володимира Балуха", - повідомили в "Солідарності".

На особистій присутності підзахисного в суді раніше клопотали адвокати Балуха. Сам же обвинувачений на початку засідання відмовився від участь в засіданні по відеозв'язку.

Також суд продовжив розгляд справи без особистої присутності потерпілого Ткаченко, на чому наполягали адвокати. Крім того, журналістам суддя відмовила в проведенні фотофіксації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна передасть до суду докази побиття Балуха - МЗС

Нагадаємо, підконтрольний Кремлю Верховний суд Криму не доставляє українського активіста в Криму Володимира Балуха з Сімферопольського СІЗО до зали суду, щоб запобігти його "емоційній реакції".

Засуджений в анексованому Росією Криму Володимир Балух продовжує безстрокову голодовку, яку він оголосив 19 березня 2018.

Нагадаємо, 24 вересня "Верховний суд" Криму переніс засідання з приводу апеляційної скарги на вирок кримському активісту Володимиру Балух в зв'язку з тим, що активіста не доставили з СІЗО в будівлю суду.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП