ukenru
cherez-zaminuvannya-z-lvivskogo-tts-evakuyuvali-ponad-tisyachu-lyudey

Через "замінування" з львівського ТЦ евакуювали понад тисячу людей

 • 7648 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 25 січня. УНН. Через повідомлення про замінування ТРЦ у Львові евакуювали більше тисячі людей. Про це повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції у Львівській області, передає УНН.

"24 січня близько 20:00 до львівських правоохоронців надійшла інформація від харківських поліцейських про те, що до них зателефонував анонім та повідомив, що годину станеться вибух в одному з торговельно-розважальних центрів, розташованому на вулиці Кульпарківській у Львові", - йдеться в повідомленні.

На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінологи, патрульна поліція, слідчо-оперативна група, представники інших служб.

"Загалом з закладу було евакуйовано 1080 покупців та працівників. Правоохоронці обстежили всі приміщення центру та прилеглу територію. Жодних вибухонебезпечних або підозрілих предметів виявлено не було", - зазначили в поліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 КК України, тобто завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності. Зловмиснику загрожує позбавлення волі до шести років. Також встановлюється особа аноніма, який надав неправдиву інформацію.

Нагадаємо, в Одесі невідомий двічі за день повідомляв про вибухівку у багатоповерхівці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП