ukenru
cherez-zaminuvannya-gipermarketu-u-kiyevi-vidkrili-provadzhennya

Через "замінування" гіпермаркету у Києві відкрили провадження

 • 9946 переглядiв

КИЇВ. 1 серпня. УНН. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом неправдивого повідомлення про замінування гіпермаркету у Києві. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

"За даним фактом слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України",- йдеться в повідомленні.

За даними поліції, затриманий псевдомінер виявився уродженцем Львівської області 1984 року народження, який раніше не мав проблем із законом.

"Під час спілкування із правопорушником поліцейські з’ясували, навіщо він "замінував" гіпермаркет. Причиною неправдивого повідомлення про закладену вибухівку став конфлікт з охороною магазину напередодні: у такий спосіб чоловік вирішив помститися", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, 30 липня зловмисник зателефонував у поліцію і повідомив про те, що у магазині на вулиці Здолбунівській закладена вибухівка. Зловмисника затримали.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП