cherez-vorozhyi-udar-na-odeshchyni-bez-svitla-ponad-15-tysiachi-spozhyvachiv-vyroblenoi-elektroenerhii-dostatno-minenerho

Через ворожий удар на Одещині без світла понад 1,5 тисячі споживачів, виробленої електроенергії достатньо - Міненерго

 • 1598 переглядiв

Ворожий обстріл в Одеській області залишив без світла 1 550 споживачів. Електроенергії, виробленої українськими електростанціями, достатньо для забезпечення потреб споживачів.

Внаслідок ворожого удару на Одещині пошкоджено енергооб’єкт, без світла 1 550 споживачів. Електроенергії, виробленої українськими електростанціями, повністю достатньо для покриття потреб споживачів. Про це повідомили в Міненерго, пише УНН

Наслідки обстрілів 

Уночі на Одещині внаслідок ворожого удару було пошкоджено енергетичний об’єкт - нафтобазу. Також ударом пошкоджено електромережі. Без світла - 1 550 споживачів. 

У Запорізькій області через падіння дрона було відключено повітряну ЛЕП, однак споживачі не знеструмлювалися, вказали в Міненерго. 

Генерація та споживання 

Електроенергії,  виробленої українськими електростанціями, як повідомляється, повністю достатньо для покриття потреб споживачів. 

Максимальне споживання минулої доби було зафіксовано о 17:20.

Ситуація на ЗАЕС 

Рівень води у ставку-охолоджувачі станції знизився на 1 см – до 15,66 м. Однак, цього достатньо для забезпечення потреб ЗАЕС.

Доповнення 

В Одеській області пожежники ліквідували загоряння, спричинене влучанням в об'єкт енергетичної інфраструктури. 

Тетяна Краєвська

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі