cherez-vorozhi-obstrili-zaporizkoyi-oblasti-zaginula-litnya-zhinka

Через ворожі обстріли Запорізької області загинула літня жінка

 • 157663 переглядiв

КИЇВ. 25 липня. УНН. російські окупанти протягом минулої доби 70 разів обстріляли 19 населених пунктів Запорізької області. Внаслідок ворожого обстрілу Гуляйполя загинула 82-річна жінка. Про це повідомив у вівторок голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко, пише УНН.

Цитата

«70 ударів по 19 населених пунктах Запорізької області наніс ворог за минулу добу. 59 артилерійських обстрілів прийшлися по Новояковлівці, Гуляйполю, Залізничному, Левадному, Малинівці, Верхній Терсі, Новоандріївці, Кам'янському, П'ятихатках та інших селах на лінії фронту. Крім цього, зафіксовано 7 авіаційних ударів по Лобковому та Оріхову, 2 РСЗВ-обстріли по Степовому та Новодарівці, а також 2 удари з БПЛА по Степногірську та Чарівному», - написав Малашко у Telegram.

За його словами, внаслідок ворожого обстрілу м. Гуляйполе загинула 82-річна жінка.

Також за минулу добу надійшло 21 повідомлення про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури, зазначив Малашко.

Доповнення

Протягом 23 липня російські окупанти 88 разів відкривали вогонь по 17 населеним пунктам Запорізької області. Через обстріли пошкоджені житлові будинки та об'єкти інфраструктури.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Над Сумщиною вночі знищено Shahed

     • 159172 переглядiв

    Ворог вночі атакував Полтавщину, збито дрон - ОВА

     • 180555 переглядiв