ukenru
cherez-vitok-gazu-na-kiyivschini-evakuyuvali-uchniv-shkoli

Через виток газу на Київщині евакуювали учнів школи

 • 8408 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. У Київській області через виток газу рятувальники евакуювали учнів сільської школи. Про це повідомляє прес-служба ДСНС, передає УНН.

"31 травня до оперативно-диспетчерської служби Бородянського району надійшло повідомлення від директора Клавдієво-Тарасівської загальноосвітньої школи про різкий запах природного газу на прилеглій території навчального закладу", - йдеться у повідомленні.

На місце виклику прибув черговий караул пожежно-рятувального посту смт Клавдієво-Тарасове. Рятувальники провели евакуацію 70 учнів школи та 10 чоловік персоналу школи до підтвердження факту витоку газу.

На місці події працювала аварійна бригада районного підрозділу ПАТ "Київоблгаз". Працівники газового господарства провели обстеження будівлі навчального закладу, та прилеглої навколо об’єкту території за допомогою спеціального газоаналізатора. За результатами обстеження не було виявлено місця витоку та поширення природного газу.

Після вищезазначених заходів всі учні та працівники школи безпечно повернулись на свої робочі місця.

Нагадаємо, в одному з навчальних закладів Білої Церкви розпилили газ.

Як повідомляв УНН, 8 травня у Черкасах під час шкільної лінійки сталось масове знепритомнення учнів. До міської лікарні із ознаками отруєння органів верхніх дихальних шляхів було госпіталізовано більше 50 учнів і чотирьох вчителів. Наразі причини отруєння залишаються невідомі, слідство триває.


Українські Національні Новини

Кримінал та НП