cherez-vidkliuchennia-svitla-u-rf-v-okupovanomu-donetsku-vynykly-problemy-z-vodopostachanniam-tsentr-natssprotyvu

Через відключення світла у рф в окупованому Донецьку виникли проблеми з водопостачанням - Центр нацспротиву

 • 44465 переглядiв

Через масові відключення електроенергії у південних регіонах росії, в окупованому Донецьку почалися проблеми з водою. Водопровід Дон-Донбас не працює, а Сіверський Донець-Донбас зупинений через бойові дії.

Через масові відключення електроенергії у південних регіонах росії, в тимчасово окупованому Донецьку почалися проблеми з водопостачанням. Про це заявили у Центрі національного спротиву передає УНН.

Деталі 

Зазначається, що внаслідок відключень світла споруджений росіянами водопровід Дон — Донбас не працює, оскільки насосні станції новозбудованого каналу вийшли з ладу й водогін зупинився повністю.

На ремонт необхідні місяці, і ситуація з водою на тимчасово захоплених територіях погіршилася. Тому наразі в окупованому Донецьку воду подають за графіками.

Все через майнінг криптовалют: путін знайшов "винних" у масштабному знеструмленні у рф17.07.24, 21:14

Натомість інший водогін — Сіверський Донець — Донбас — не працює через бойові дії.

У Центрі нацспротиву наголошують, що згідно з міжнародним правом саме росіяни відповідальні за забезпечення життєдіяльності на захоплених землях.

Нагадаємо

В тимчасово окупованих Керчі, Феодосії та Саках у Криму через пошкодження магістральних мереж частина абонентів залишилися без води.

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Львові прощаються з мовознавицею Іриною Фаріон

     • 15157 переглядiв