ukenru
cherez-vibukh-u-kropivnitskomu-vidkrili-provadzhennya

Через вибух у Кропивницькому відкрили провадження

 • 11124 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 28 березня. УНН. На Кiровоградщинi полiцейські розпочали кримiнальне провадження за фактом надзвичайної подiї, пов’язаної з вибухами на газозаправній станції у Кропивницькому. Про це поінформували УНН в прес-службі ГУНП в області.

"Iнформацiю за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслiдувань за ч. 2 ст. 272 "Порушення правил безпеки пiд час виконання робiт з пiдвищеною небезпекою" Кримiнального кодексу України", - повідомили правоохоронці.

У поліції нагадали, що подія сталася близько 20:00 27 березня. На лiнiю "102" надiйшло повiдомлення про те, що в одному з житлових мiкрорайонiв по вулицi Київськiй, на територiї, де розташовується газозаправна станцiя та автомобiльна стоянка, виникла пожежа, за якою пролунало низка вибухiв.

На мiсце пригоди виїхали працiвники управлiння ДСНС, також пiдняли по тривозi гарнiзон управлiння патрульної полiцiї областi та Кропивницького вiддiлу ГУНП. Заходи з лiквiдацiї пожежi тривали близько трьох годин. О 21:00 пожежу вдалося локалiзувати, а вже о 22:45 лiквiдувати повнiстю.

"Внаслiдок вибуху та пожежi тiлеснi ушкодження отримали троє громадян, серед яких двоє рятувальникiв та водiй автоцистерни. Потерпiлих термiново доправили до лiкувального закладу", - вказали у поліції.

Нинi обставини пригоди з’ясовують фахiвцi.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП