ukenru
cherez-shegini-vidnovili-rukh-avtotransportu

Через "Шегині" відновили рух автотранспорту

 • 16011 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Вночі відновлено рух автотранспорту через прикордонний пункт пропуску "Шегині - Медика". Про це повідомляє пресслужба ДПСУ, інформує УНН.

"У ніч проти 16 червня прикордонна варта Республіки Польща повідомила про рішення щодо відновлення руху автотранспорту через пункт пропуску "Медика". Цієї ж ночі Держприкордонслужба України забезпечила можливість пропуску легкового та вантажного транспорту у пункті пропуску "Шегині", навпроти польського – "Медика", - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що уряд України прийняв рішення щодо відновлення пропуску у "Шегинях" ще 20 травня. Загалом, цим рішенням Кабінет Міністрів України поновив роботу 6 пунктів пропуску на кордоні з Польщею, 2 – зі Словаччиною, 4 – з Угорщиною, 7 – з Румунією, 46 – з Молдовою та 1 – для морського сполучення.

"Зараз на кордоні з Польщею функціонують 4 пункти пропуску для автомобільного сполучення: "Краківець - Корчова", "Рава-Руська - Хребенне" та "Ягодин - Дорохуськ", а також пункт пропуску "Шегині-Медика", - повідомили прикордонники.

Як повідомлялося раніше в УНН, у ДПСУ пояснили причини великих черг на "Шегинях" у бік Польщі.

Українські Національні Новини

Економіка