cherez-prohnozovanyi-snihopad-27-lystopada-stolychnym-shkolam-rekomendovano-pratsiuvaty-u-zmishanomu-formati

Через прогнозований снігопад 27 листопада столичним школам рекомендовано працювати у змішаному форматі

 • 22357 переглядiв

У зв'язку з прогнозованим снігопадом, київським школам рекомендується використовувати змішаний формат навчання 27 листопада, а батьки самі вирішуватимуть, чи будуть їхні діти відвідувати школу особисто, чи дистанційно.

Постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при КМДА рекомендувала столичним школам у понеділок, 27 листопада, через прогнозований снігопад, працювати у змішаному формат. Про це повідомляє пресслужба КМДА, пише УНН.

Деталі

Для учнів, які перебуватимуть у закладі загальної середньої освіти, буде організовано очний формат навчання. Для тих учнів, які через погодні умови залишаться вдома, - дистанційний. Таке рішення прийняте під час засідання Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Загальноосвітні навчальні заклади працюватимуть офлайн, а от чи відправляти туди дітей, чи залишити їх вдома на дистанційці – вирішуватимуть батьки,

- йдеться у повідомленні.

Дитячі садки працюватимуть у звичайному режимі.

Нагадаємо

Як писав УНН, У Києві 26-27 листопада синоптики прогнозують сильні снігопади та ожеледицю, очікується пориви вітру до 17-22 м/с. Через це в понеділок, 27 листопада, в'їзд великогабаритного транспорту в місто обмежать.

Ольга Розгон

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Із Гази до Єгипту за добу вивезли 8 українців - МЗС

     • 18858 переглядiв

    Grain From Ukraine: Україна готується розширити зернову програму

     • 25133 переглядiв