ukenru
cherez-pozhezhu-na-vistavtsi-u-palatsi-kulturi-v-zaporizhzhi-zaginuli-chotiri-tvarini

Через пожежу на виставці у Палаці культури в Запоріжжі загинули чотири тварини

 • 14722 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. У Запоріжжі в палаці культури ВАТ "Дніпроспецсталь", де в підвальному приміщенні перебуває виставкова зала "Світ амфібій", сталася пожежа, в результаті якої загинуло декілька тварин. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ГУ ДСНС України у Запорізькій області.

Так, 26 лютого о 22:09 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у Палаці культури ВАТ "Дніпроспецсталь" на бульварі Шевченка Вознесенівського району міста.

"В ході розвідки рятувальники встановили, що у підвальному приміщенні, де на даний час знаходиться виставкова зала "Світ амфібій", горіли дерев’яні двері та меблі на загальній площі 7 кв.м. Під час гасіння бійці ДСНС винесли на свіже повітря мавпу, черепаху та змію. В результаті пожежі загинули 4 тварини: 2 морські свинки, кролик та ящірка", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що о 22:30 вогнеборці локалізували загоряння, а о 22:34 – повністю ліквідували та провели розбір і проливку конструкцій для запобігання повторному займанню.

Зазначається, що через сильне задимлення рятувальники працювали в апаратах на стисненому повітрі.

"Ймовірно причиною пожежі стало коротке замикання електромережі. За фактом події відповідними органами ведеться розслідування", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, на Волині під час ліквідації пожежі у житловому будинку співробітники ДСНС виявили тіла двох дітей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП