ukenru
cherez-pidpal-stolichnogo-rinku-zatrimali-chotirokh-lyudey

Через підпал столичного ринку затримали чотирьох людей

 • 13331 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. Поліція затримала чотирьох чоловіків за підозрою у підпалі кіосків на ринку у Святошинському районі Києва. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП у Києві, передає УНН.

"Зловмисників затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Це мешканці Київщини - 1992, 1984, 1991, та 1987 років народження. Троє з них раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за грабежі та розбій. Зловмисникам оголошені підозри у вчиненні умисного пошкодження майна шляхом підпалу. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі", - сказав начальник Святошинського управління поліції Володимир Ткаченко.

Нагадаємо, 24 травня о 2:52 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Києві надійшло повідомлення про пожежу поблизу станції метро "Академмістечко" на проспекті Палладіна, 32, що у Святошинському районі столиці.

Вогнем пошкоджено п’ять торгових кіосків загальною площею близько 300 квадратних метрів. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП