cherez-nichnu-ataku-rf-u-kyievi-zatopylo-pidzemnyi-perekhid

Через нічну атаку рф у Києві затопило підземний перехід

 • 72897 переглядiв

Уламки ворожих ракет пошкодили у Дніпровському районі Києва водогін, затопивши підземний перехід і зачепивши житлові будинки.

У Дніпровському районі Києва внаслідок ворожої атаки і падіння уламків ракет  пошкоджена водопровідна мережа. Через це вода затопила підземний пішохідний перехід. Про це УНН повідомляє із посиланням на ДСНС.

Рятувальники продовжують працювати у Дніпровському районі. У цьому районі на проїжджій частині сталося пошкодження водопровідної мережі. Унаслідок цього затоплено підвал будинку та підземний пішохідний перехід, працюють 34 надзвичайники та 5 одиниць техніки

- йдеться у повідомленні ДСНС у Telegram.

Зазначається, що також наразі психологи надають допомогу постраждалим.

На місці розгорнуто 3 намети Червоного хреста, надано автобус для обігріву людей. 

Для ліквідації наслідків атаки загалом було залучено понад 100 рятувальників та 22 одиниці основної пожежно-рятувальної техніки.

Доповнення

Понад 50 жителів Дніпровського району Києва звернулися за психологічною допомогою після ракетного обстрілу.

Поруч з багатоповерховим житловим будинком в Дніпровському районі Києва, який зазнав найбільших пошкоджень внаслідок нічної ракетної атаки на столицю розгорнули Пункт Незламності. Усі постраждалі мешканці будинку зможуть там отримати тимчасовий прихисток і будуть забезпечені теплом.

Нагадаємо

Російський ракетний удар по Києву пошкодив чотири багатоповерхові будинки, кілька приватних будинків і громадських будівель. 53 людини були поранені, в тому числі шестеро дітей, 18 з яких були госпіталізовані.

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Через нічну атаку рф у Києві затопило підземний перехід

     • 72897 переглядiв

    Очаків уночі зазнав ворожих артилерійських ударів - ОВА

     • 36413 переглядiв

    Нікополь двічі за ніч зазнав ворожих атак - ОВА

     • 35544 переглядiв