cherez-nichnu-ataku-rf-na-kiyiv-chetvero-postrazhdalikh-prokuratura-pokazala-naslidki-udaru

Через нічну атаку рф на Київ четверо постраждалих: прокуратура показала наслідки удару

 • 398578 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. Внаслідок нічної атаки ворожими БпЛА на столицю зафіксовано падіння уламків у п’яти районах міста. За попередніми даними, четверо людей постраждало, двох з них ушпиталено. Відкрито кримінальне провадження, пише УНН з посиланням на Київську міську прокуратуру.

Деталі

Внаслідок нічної ворожої атаки дронами на Київ попередньо, у п’яти районах міста зафіксовано падіння уламків ворожих БПЛА. Триває їх ідентифікація. Наразі відомо про чотирьох постраждалих, двох з них госпіталізовано з осколковими пораненнями.

Є пошкодження житлових будинків та нежитлової споруди.

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури розпочато кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними слідства, в ніч на 13 липня 2023 року збройні сили рф в порушення норм міжнародного гуманітарного права здійснили обстріл об’єктів цивільної інфраструктури Києва безпілотними літальними апаратами.

Прокурори та слідчі продовжують вживати заходи для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовими проти цивільного населення.

Досудове розслідування здійснюють слідчі ГУ СБУ в м. Києві та Київській області.

Доповнення

Під час нічної атаки силами і засобами ППО в повітряному просторі Києва було виявлено і знищено біля десятка ворожих цілей. Зазначається, що у Дарницькому, Соломʼянському, Шевченківському, Оболонському та Подільському районах міста зафіксовані випадки падіння уламків. У Шевченківському районі під час ліквідації наслідків врятовано одну людину.

У Подільському районі, коли рятувальники гасили пожежу в багатоквартирному житловому будинку, виявили тіло загиблого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повітряні Сили збили 20 дронів і дві крилаті ракети "Калібр"

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти поранили ще вісім жителів Донецької області

     • 366626 переглядiв