cherez-nehodu-prykordonna-sluzhba-moldovy-poperedyla-pro-pereboi-v-roboti-kontrolno-propusknykh-punktiv

Через негоду Прикордонна служба Молдови попередила про перебої в роботі контрольно-пропускних пунктів

 • 32767 переглядiв

Вантажні перевезення на деяких пунктах пропуску на молдовсько-румунському кордоні обмежені через погані погодні умови, пропускаються лише вантажівки, обладнані для роботи в несприятливих погодних умовах.

Через негоду деякі КПП на молдавсько-румунському кордоні не пропускають вантажний транспорт, а КПП у Паланці на молдавсько-українському кордоні періодично призупиняє роботу. Про це з посиланням на пресслужбу відомства пишуть ЗМІ Молдови, передає УНН.

Деталі

Прикордонники повідомляють, що КПП Леушени-Албіца тимчасово не пропускає вантажівки, які їдуть до Румунії, де траси завалило снігом. Також вантажний транспорт можуть не пропустити на КПП Джурджулешти-Галац. Виняток роблять тільки для вантажівок, екіпірованих відповідно до погоди.

Також відомо, що румунські прикордонники тимчасово призупинили роботу КПП в Оанчі, а це значить, що і молдовський КПП у Кагулі працює з перебоями.

Прикордонники повідомили і про перебої в роботі КПП у Паланці, де через сильний вітер постраждали кабелі підключення до інтернету. На місці працюють фахівці, а транспорт перенаправляють на КПП у Тудорі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трасу Одеса-Рені повністю перекрито через складні погодні умови

Анастасія Рябоконь

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Міненерго: в аварійний ремонт вийшли два блоки ТЕС

     • 47429 переглядiв