ukenru
cherez-negodu-na-avtodorozi-do-kremenchuka-obmezhili-rukh

Через негоду на автодорозі до Кременчука обмежили рух

 • 12717 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. У зв’язку зі складними погодними умовами на автодорозі у напрямку міста Кременчук, що на Полтавщині, обмежили рух великовантажного та габаритного транспорту, а також рейсових автобусів. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації ГУНП у Дніпропетровській області.

"На даний момент у зв’язку з погіршенням погодних умов у напрямку м. Кременчука Полтавської області на автодорозі М-08 введено обмеження дорожнього руху для великовантажного та габаритного транспорту, а також рейсових пасажирських автобусів", – йдеться в повідомленні.

У поліції зазначили, що на автошляху працює снігоприбиральна техніка, а співробітники груп швидкого реагування регулюють рух для об’їзду вказаної ділянки дороги.

Як повідомляв УНН, через складні погодні умови рух на автодорогах обмежили у Кіровоградській області, до міста Миколаєва. Також обмежили рух транспорту на ділянках двох доріг на Запоріжжі. Однак згодом рух автодорогами в області повністю відновили.

Нагадаємо, 11 січня у центральних та східних областях України очікується дощ, мокрий сніг, місцями значний, подекуди випаде до 15 см снігу. Ускладнення погодних умов відповідають першому – "жовтому" – рівню небезпечності.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП