ukenru
cherez-napad-na-ofitsera-politsiyi-vidkrili-kriminalne-provadzhennya

Через напад на офіцера поліції відкрили кримінальне провадження

 • 7525 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. За фактом стрілянини в офіцера Департаменту карного розшуку Нацполіції відкрили кримінальне провадження. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації ГУ Нацполіції у Харківській області.

"Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Харкові з використанням зброї двоє невідомих в масках скоїли напад на офіцера Департаменту карного розшуку Національної поліції України.

Як вдалося встановити, коли потерпілий виходив з під’їзду, до нього підійшли двоє невідомих. Нападники вдарили чоловіка та зробили декілька пострілів із невстановленої зброї в голову, після чого негайно зникли з місця події на автомобілі темного кольору. Попередньо, потерпілий потрапив до лікарні із пораненнями голови та шиї.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП