ukenru
cherez-masshtabnu-dtp-u-kolomiyi-travmuvalisya-devyat-osib

Через масштабну ДТП у Коломиї травмувалися дев'ять осіб

 • 11701 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. У Коломиї сталася масштабна ДТП за участі легковика та мікроавтобуса. Внаслідок автокатастрофи загинули троє людей. Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС в Івано-Франківській області, передає УНН.

"7 вересня о 15:36 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в Івано-Франківській області надійшло повідомлення про те, що в місті Коломия на вулиці Об’їзна дорога сталася дорожньо-транспортна пригода", - йдеться в повідомленні.

З'ясувалося, що зіткнулися легковий автомобіль "РЕНО МЕГАН" та вантажний автомобіль "Мерседес Спрінтер". Внаслідок цього отримали травми 9 осіб та загинуло 2 дитини віком 5-6 років. За уточненою інформацією від медпрацівників, по дорозі до лікувального закладу померла ще одна особа. Дані загиблих та травмованих нині встановлюються. Потерпілих доставили до Коломийської центральної районної лікарні.

"Рятувальниками здійснено заходи з відключення клем акумуляторних батарей пошкоджених автомобілів та змиванні залишків паливо-мастильних матеріалів з проїжджої частини дороги", - зазначили у ДСНС.

Нагадаємо, на Закарпатті сталася потрійна ДТП. Зіткнулися вантажівка, легковик та мікроавтобус. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП