ukenru
cherez-masovi-aktsiyi-v-uryadovomu-kvartali-politsiya-posilila-zakhodi-bezpeki

Через масові акції в урядовому кварталі поліція посилила заходи безпеки

 • 14127 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Через проведення масових акцій під будівлею Кабінету Міністрів України поліція посилила заходи безпеки. Про це інформує у Telegram-каналі пресслужба МВС України, передає УНН.

"Сьогодні у центральній частині столиці анонсоване проведення масових акцій, зокрема і під будівлею Кабінету Міністрів України. Задля забезпечення публічної безпеки і порядку працівники структурних підрозділів поліції Києва, військовослужбовці Нацгвардії, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу заступили на посилене чергування", - повідомили у МВС.

Правоохоронці зазначили, що організатори заходів анонсували залучення автотранспорту до проведення акції.

"У зв’язку з цим можливе обмеження дорожнього руху окремими вулицями у центрі столиці. Тож просимо автомобілістів завчасно планувати свої маршрути руху з урахування вищезазначеної інформації", - наголосили у пресслужбі.

Правоохоронці також закликали організаторів та учасників акції дотримуватися норм чинного законодавства та карантинних обмежень і не порушувати громадський порядок.

Як повідомлялося в УНН, зранку за даними очевидців, під Будинком уряду у столиці люди збирались на акцію, вздовж двох боків дороги "вишукувалися" автомобілі, за попередніми даними, через питання розмитнення.

Українські Національні Новини

Суспільство