ukenru
cherez-kvartirnu-superechku-u-tsentri-kiyeva-z-rushnitsi-zastrelili-lyudinu

Через квартирну суперечку у центрі Києва з рушниці застрелили людину

 • 10994 переглядiв

КИЇВ. 3 квітня. УНН. В ході суперечки щодо права власності на квартиру в Печерському районі Києва із рушниці застрелили людину. Про це повідомив відділ комунікації столичної поліції, передає УНН.

Як повідомили в поліції, зі слів сусідів, в одній із квартир на вулиці Круглоуніверситетській чути постріли. За вказаною адресою негайно виїхали екіпажі патрульних, слідчо-оперативні групи Головного і Печерського управлінь поліції та криміналісти.

Попередньо правоохоронці встановили, що сестра одного з учасників конфлікту продала частину квартиру іншій особі. Троє чоловіків, нібито на правах нових власників, прийшли до оселі та намагалися туди потрапити. Чоловік, який перебував у помешканні, спробував їм завадити та вистрілив із рушниці. У результаті один із візитерів отримав вогнепальне поранення у живіт, його доставили в лікарню, де він невдовзі помер.

Правоохоронці затримали стрілка, яким виявився 57-річний киянин, який тривалий час проживав за кордоном, але після отримання у спадок квартири повернувся у столицю. З місця події криміналісти вилучили знаряддя вчинення злочину – мисливську рушницю.

Слідчі відділу Печерського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, з початку поточного року підрозділами Нацполіції було вилучено 552 одиниці вогнепальної зброї.

У Києві чоловік випадково вистрілив із револьвера у матір, за кілька днів вона від отриманих травм померла в лікарні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП