ukenru
cherez-koronovirus-papa-rimskiy-ne-viyshov-chitati-molitvu-na-ploschu-svyatogo-petra

Через короновірус Папа Римський не вийшов читати молитву на площу Святого Петра

 • 14016 переглядiв

КИЇВ. 8 березня. УНН. Папа Римський не читав традиційну недільну молитву з вікна на площі Святого Петра у Ватикані через загрозу поширення коронавіруса, а зробив це в прямому ефірі. Про це повідомляє УНН з посиланням на АР.

Відзначається, що Папа прочитав молитву "Ангел Господній" в бібліотеці Апостольського палацу, її транслювали в прямому ефірі і на екранах на площі перед собором Святого Петра.

"Папа Франциск не з'явився у вікні Ватиканського палацу, щоб прочитати недільну молитву "Ангел Господній". Замість цього, було відео, на якому він читав свої коментарі і читав молитви, стоячи на трибуні біля мікрофона в Апостольській бібліотеці Ватикану. Воно транслювалося на максі-екранах, встановлених на площі Святого Петра, до віруючих і в прямому ефірі", - пише видання.

Також повідомляється, що коли лунали дзвони Базиліки Святого Петра, відкривалося вікно, і Франциск з'являвся на кілька секунд.

Нагадаємо, станом на ранок 8 березня 2020 року було зареєстровано 106 161 випадок захворювання COVID-19, з них 3594 закінчилися смертю, в той же час 59 942 (56,4%) осіб одужали. За межами Китаю зафіксовано 25 302 випадки в 92 країнах/територіях/регіонах.

В Україні зареєстровано 1 лабораторно підтверджений випадок COVID-19.

Українські Національні Новини

Новини Світу