ukenru
cherez-kordon-na-zakarpatti-trichi-za-dobu-namagalisya-peremistiti-tyutyunovu-kontrabandu

Через кордон на Закарпатті тричі за добу намагалися перемістити тютюнову контрабанду

 • 11220 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. На Закарпатті вчора зафіксували три спроби перемістити через кордон контрабанду тютюну. Про це УНН повідомила прес-служба Мукачівського прикордонного загону, передає УНН.

Так, на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби "Ділове" військовослужбовці мобільної застави спільно з румунськими колегами припинили спробу переміщення контрабандного тютюну річкою Тиса.

За даними прикордонників, порушники намагалися перемістити 6 пакунків з сигаретами. Правоохоронці затримали двох громадян України у мокрих гідрокостюмах.

"Затриманими виявились 22-річний мешканець с. Білин та 23-річний мешканець с. Кваси Рахівського району. На чоловіків складено протоколи про адмінправопорушення. Справу скеровано до суду", - прокоментували у Мукачівському прикордонному загоні.

Також через пункт пропуску "Дзвінкове" в автомобілі Volkswagen 21-річний громадянин України намагався провезти 55 пачок сигарет.

"Чоловік запакував тютюновими виробами спеціально виготовлений сховок в акумуляторній батареї. Виявлені сигарети та автомобіль в українця вилучили", - зазначили прикордонники.

У пункті пропуску "Дяково" під час спільного прикордонно-митного огляду автомобіля SEAT, яким на виїзд з України прямував громадянин Румунії, було виявлено 100 пачок сигарет.

"54-річний іноземець спробував приховати тютюн у пластмасовій каністрі. Тютюнові вироби у чоловіка вилучили", - розповіли у прикордонному загоні.

Нагадаємо, СБУ спільно з іноземними колегами блокувала потужний транснаціональний канал контрабанди героїну до Європи.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП