ukenru
chempion-svitu-z-boksu-sprostuvav-informatsiyu-pro-namir-balotuvatisya-v-prezidenti-filippin

Чемпіон світу з боксу спростував інформацію про намір балотуватися в президенти Філіппін

 • 11523 переглядiв

КИЇВ. 10 червня. УНН. Чемпіон світу у напівсередній ваговій категорії по версії WBA Менні Пак'яо заперечив, що він коли-небудь говорив генеральному директору Top Rank Бобу Арум про намір балотуватися на пост президента Філіппін на майбутніх виборах 2022 року. Слова боксера наводить портал BoxingScene, передає УНН.

41-річний Пак'яо, який є сенатором на Філіппінах, рік тому офіційно заявив, що не планує балотуватися на пост президента в 2022 році. Замість цього він заявив журналістам, що хоче сформувати власну політичну партію. Дані слова спортсмен підтвердив і зараз.

"Наскільки я пам'ятаю, ми ніколи не розмовляли з Арумом про політику. Наша остання розмова по відеозв'язку була про планування боїв. Це була розмова виключно про бокс, але ніяк не про політику, для якої зараз взагалі не час. У нашої країни так багато проблем, що єдине, що нам треба зробити, - це об'єднатися задля вирішення проблем громадян. Ми повинні об'єднатися заради всіх філіппінців. Багато хто втратив свою роботу, особливо ті, хто працював в інших країнах. Політика - це не те, що нам потрібно зараз", - наголосив Пак'яо.

Примітно, що раніше під час відеоінтерв'ю з президентом WBC Маурісіо Сулейманом Арум заявив, що Пак'яо не тільки повідомив йому про президентські вибори, а й попросив його бути присутнім на інавгурації.

Варто відзначити, що в активі Пак'яо, який ставав чемпіоном світу у 8-ми вагових категоріях, 62 перемоги (39 нокаутом), сім поразок і дві нічиї. У 2016 році він оголосив про завершення кар'єри, але після обрання в Сенат повернувся в спорт.

Українські Національні Новини

Спорт