ukenru
chempion-svitu-prodovzhiv-kontrakt-iz-fk-bavariya

Чемпіон світу продовжив контракт із ФК "Баварія"

 • 9719 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. 34-річний голкіпер збірної Німеччини Мануель Нойер продовжив контракт з "Баварією", повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу мюнхенського клубу.

Нова угода капітана "Баварії" погоджена до 30 червня 2023 року.

"В тижні карантину, пов'язаного з пандемією коронавірусу, я не хотів приймати рішення, так як ніхто не знав, чи відновиться Бундесліга і коли взагалі це станеться. У той же самий час для мене було важливо і далі продовжувати працювати з нашим тренером воротарів Тоні Тапаловічем. Оскільки все тепер стало ясно, я дивлюся в майбутнє з оптимізмом. У "Баварії" я відчуваю себе дуже комфортно, як удома. "Баварія" є і буде надалі одним з кращих клубів світового футболу", - прокоментував Нойер продовження контракту.

Зазначимо, що Нойер перейшов до "Баварії" влітку 2011 року і з того дня чотири рази визнавався кращим голкіпером світу. У 2014 році він був визнаний "спортсменом року в Європі" та "спортсменом року в світі".

У складі "Баварії" він сім разів ставав чемпіоном Німеччини, п'ять разів перемагав в кубку Німеччини, перемагав в Клубному чемпіонаті світу, в 2013-му році став володарем "требла". У 2014 році в складі збірної Німеччини Мануель Нойєр став чемпіоном світу.

Українські Національні Новини

Спорт