ukenru
chelsi-rozgromiv-lester-ta-zakripivsya-u-liderakh-apl

"Челсі" розгромив "Лестер" та закріпився у лідерах АПЛ

 • 16030 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. Лондонський "Челсі" здобув переконливу звитягу над "Лестером" у зустрічі 12 туру Англійської Прем'єр-ліги, повідомляє УНН з посиланням на сайти клубів.

Деталі

Господарі поля спробували агресивно розпочати матч перед своїми трибунами, проте надовго їх не вистачило, оскільки гості з Лондона зуміли швидко взяти ниті гри у свої руки. За кілька хвилин після стартового свистка Бен Чілуелл потрапив у перекладину, а вже незабаром точно подав від кутового прапорця на голову Антоніо Рюдігеру, який відкрив рахунок.

У середині тайму Н'Голо Канте зумів відзначитися проти свого колишнього клубу, скориставшись зайвою м'якістю гравців, що оборонялися, і з лінії штрафного уклавши снаряд під штангу.

Після перерви Хакім Зієш і Крістіан Пулішич, які вийшли на заміну, після комбінації довели рахунок до великого. Слідом за цим Каллум Хадсон-Одої, Крістіан Пулішич та Ріс Джеймс по черзі відправляли м'яч у сітку, проте щоразу прапорець лайнсмена позбавляв підопічних Томаса Тухеля чергового гола – 3:0.

Доповнення

"Челсі" з 29 очками переконливо лідирує у першості Англії, а "Манчестер Сіті" відстає на шість балів.

Українські Національні Новини

Спорт