chekhiia-pryiednalasia-do-koalitsii-droniv-dlia-ukrainy-minoborony-latvii

Чехія приєдналася до коаліції дронів для України - Міноборони Латвії

 • 27390 переглядiв

Чехія приєдналася до коаліції дронів для України, очолюваної Латвією та Великою Британією. Латвія виділила 20 мільйонів євро на коаліцію та пропонує можливості для випробування та модернізації безпілотників.

Чехія стала 16-ю країною в коаліції дронів для України, яку очолює Латвія та Велика Британія. Про це пише УНН з посиланням на Міністерство оборони Латвії.

Деталі

Як повідомляє Міноборони країни, Чехія приєдналася до коаліції дронів для України, яка очолюється з Латвією та Великою Британією після того, як її делегація підписала меморандум про взаєморозуміння під час 75-го ювілейного саміту НАТО у Вашингтоні.

Я дуже радий вітати Чехію в Коаліції безпілотників, яка допомагає Україні відбиватися від російського вторгнення. Кожна держава-учасниця Коаліції може зробити значний внесок у зусилля України, а також підтримати розвиток своєї національної промисловості

– сказав міністр оборони Латвії Андріс Спрудс.

Зазначається, що Чехія стала 16 країною в коаліції.

В Міноборони також додали, що цього року Латвія виділила 20 мільйонів євро на коаліцію безпілотників. Виробники та військові експерти також можуть випробувати свої безпілотники в Латвії та таким чином безперервно працювати над модернізацією технологій безпілотників.

Нагадаємо

Швеція разом з іншими країнами підтримуватиме Збройні сили України шляхом спільних закупівель дронів.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі