buryani-ta-kuschi-spovilnuyut-boyovi-diyi-dlya-obokh-storin-britanska-rozvidka

Бур'яни та кущі сповільнюють бойові дії для обох сторін - британська розвідка

 • 370908 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Буйні хащі, що нині через вологе літо вкривають поля, де ведуться бойові дії маскують, як оборонні позиції, так і міни, що ускладнює просування для обох сторін, йдеться в черговому звіті на основі розвідданих Міноборони Великої Британії, передає УНН.

Деталі

Зарості, що відростають на полях боїв на півдні України, ймовірно, є одним із факторів, що сприяє загалом повільному ходу бойових дій у цьому районі, вважають аналітики.

Переважно орні землі в зоні бойових дій наразі залишаються під паром впродовж 18 місяців, а повернення бур’янів і кущів прискорюється в умовах теплого вологого літа.

Додаткове прикриття допомагає замаскувати російські оборонні позиції та ускладнює очищення мінних полів. Хоча підлісок також може служити прикриттям для невеликих непомітних нападів піхоти, чистий ефект полягає у тому, що будь-якій стороні важче просуватися, зауважують аналітики. 

Доповнення

У мережі зʼявляються повідомлення, що український контрнаступ повільний та відстає від графіка. Секретар РНБО Олексій Данілов підкреслив, що ніякого графіка не існує як такого. Військові дії, вони складні, важкі, від багатьох факторів залежать. І сьогодні хлопці та дівчата, які знаходяться на форті виконують свої завдання на відмінно, у тих умовах, які сьогодні є.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ виснажили війська рф, що воюють на півдні від Оріхова - британська розвідка

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Пентагон та МЗС Китаю обговорили відносини

     • 271242 переглядiв