ukenru
bukmekerska-kontora-1xbet-porushuye-zakonodavstvo-ukrayini-rozsliduvannya

Букмекерська контора 1xBet порушує законодавство України – розслідування

 • 530833 переглядiв

КИЇВ. 15 вересня. УНН. Букмекерська контора 1xBet, яку нещодавно позбавили ліцензій для роботи в Україні, продовжує свою роботу та порушує ЗУ "Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор". Про це йдеться у розслідуванні УНН "Політична сліпота" КРАІЛ: які ознаки російського походження 1хBet не помічала комісія”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліцензій позбавили – санкції не наклали: міністр Кабінету міністрів не відповів щодо майбутнього 1хBet в Україні

Деталі

Офіційний сайт з доменним ім’ям 1xbet.ua, на який Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей видавала ліцензії росіянам, не працював в Україні взагалі, однак всі сайти-дзеркала і досі доступні для українських гравців: на них можна ставити ставки, грати в онлайн-казино та ігри.

І все це букмекер дозволяє робити гравцям з 18 річного віку, хоча згідно ЗУ, особам, яким не виповнився 21 рік, заборонено брати участь в азартних іграх.

       

Окрім того, букмекер пропонує ставити українцям ставки у рублях та забирати в цій валюті виграші і все це – під час війни, яку веде росія проти України.

       

Що й не дивно, бо працівники кол-центру також спілкуються виключно російською мовою та особисто надають адреси нових “дзеркал” у телефонних розмовах, записи яких є у розпорядженні УНН.

Скільки ще часу росіяни будуть мати можливість вести свій бізнес в Україні - невідомо. Вплинути на закриття всіх сайтів контори 1xBet можуть лише високопосадовці, які своїм рішенням можуть накласти санкції та остаточно обмежити доступ та заблокувати всі сайти букмекерської контори 1xBet.

Нагадаємо

6 вересня Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей позбавила ліцензій ТОВ “Твоя беттінгова компанія”, яка працювала під брендом 1хBet, для роботи в Україні.

У документах, оприлюднених Комісією, підкреслено, що у документах, які подала ТОВ “ТБК” (1xBet), коли отримувала ліцензії для роботи в Україні, були виявлені недостовірні відомості в контексті зв’язку ТОВ “ТБК” (1xBet) з державою-агресором.

Мовляв, директор ТОВ “ТБК” (1xBet) мав довіреність на представлення інтересів підприємств-нерезидентів України, кінцевим власником яких є громадянин російської федерації. Саме тому КРАІЛ вирішила анулювати ліцензії букмекеру 1xBet. Контроль за виконанням рішення покладено на в.о. голови Комісії Олену Водолажко.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП