ukenru
buduvali-igrashkoviy-budinok-u-mikolayivskiy-oblasti-na-divchinku-vpala-kamyana-sporuda

Будували іграшковий будинок: у Миколаївській області на дівчинку впала кам'яна споруда

 • 13049 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. У Доманівці Миколаївської області 12-річна дівчинка отримала тілесні ушкодження внаслідок падіння кам'яної споруди. Про це повідомив відділ комунікації ГУНП у Миколаївській області, передає УНН.

"26 травня близько 21:30 до чергової частини Доманівського відділення поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря одного із медичних закладів, що до них доставлено 12-річну місцеву мешканку з тілесними ушкодженнями", – йдеться в повідомленні.

По прибуттю на місце події, з'ясувалося, що напередодні дівчинка разом зі своїм меншим братом викопали яму глибиною 0,5 м, у якій почали будувати іграшковий будинок зі шлакоблоків. Однак в якусь мить кам’яна споруда впала на дівчинку, внаслідок чого вона отримала травми.

Слідчим відділенням Доманівського відділення поліції розпочато кримінальне провадження попередньо за ознаками ст. 128 КК України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання від громадських робіт до обмеження волі на строк до двох років.

Наразі триває розслідування, у ході якого встановлюватимуться усі обставини інциденту.

Нагадаємо, у Добропіллі Донецької області внаслідок обвалу бетонної конструкції біля під'їзду будинку постраждало четверо дітей. Однак згодом 8-річна дівчинка, яка отримала травми, померла

Українські Національні Новини

Кримінал та НП